lørdag 30. mai 2009

lørdag og sommer

bilde sier vel sitt, sommern er på en visit i risør i helga. nyter den mens den er her, får å tro at den er kommet får å bli så tidlig er nok naivt. men uansett er det kjempe deilig. merkelig nok har jeg hatt en liten shoppingtur til arendal idag, ja i det fine været. men jeg måtte bare. men noe jeg merker mer å mer at jeg ikke lenger er fungsjonabel til å handle tøy til meg selv. spaserer rett inn i barne butikker og barne avdeliger og plukker ut hauevis av søtt og nydelig tøy. men når jeg skal finne noe til meg selv mangler jeg inspirasjon og lyst. kikker bare forvirret rundt og synes alt ser fryktelig likt ut og aner faktisk ikke om jeg liker tingene eller ikke, er det meg eller er det ikke meg?? så jeg ente opp en en fersken farget bukse til meg selv og et par praktiske sandaler meg gode såler. ellers var det så klart leah som ble den heldige vinneren med posevis av kjempe fint sommer tøy. men det er virkelig ikke ho som trenger noe her i huset. mannen min har bare en bukse stakkars. til alle dere mødre der ute, går dette syndromet over med tiden? kommer jeg noen gang til å klare å handle pene klær til meg selv igjen? å vite hva jeg faktisk liker å vil ha? jeg frykter at dette varer til jeg får voksene barn, og sakte men sikkert får en mer og mer kjæring stil. får allerede nå så tenker jeg mer praktisk enn pent. som foreksempel disse skoen kan jeg ikke ha får de kan jeg ikke gå lang trille tur eller leke med lille tulla i. og den buksa er får stram til å sitte på gulvet å leke med. å den toppen er litt får ungdomlig får en mor.. er det mulig? jeg tror jeg må få det inn i hode mitt at jeg faktisk bare er 23 år, ikke 40!!

2 kommentarer:

  1. Haha, jeg må le. Nå har jo ikke jeg kids da, så vet ikkeom dette er noe som skjer med å få barn, men jeg tror ikke det, for jeg har perioder hvor ALT i butikkene er fint, mens andre dager har jeg det som deg, pluss at alt jeg vil dasse rundt i er joggetøy.
    Du er jo flink til å kle deg du da, Ida, dette går nok over :)

    SvarSlett
  2. ja det er vel litt sånn får alle, er typisk når man har penger til å kjøpe noe finner man ikke noe fint men når man er blakk finner man masse.

    SvarSlett