onsdag 21. september 2011

nytt gulv på babyrommet:

da har jeg fått det som jeg ville, rosa ruter på Marie sitt rom! litt av en hau med maskeringsteip som jeg nettopp har fjernet! rutene er ca 40x40 cm.
mannen fikk valget om å male veggene eller ruter på gulvet, og da ble det gulvet!

her er etter første strøket, ser bra ut men ikke så lett å se før teipen kommer av å man ser når rutene går i hverandre med rette hjørner.

mannen igang med maskeringen, det tok "bare" tre timer.

rommet før vi begynt, fargen skagen på gulvet som vi har brukt på alle soverommene.jeg ble veldig fornøyd med resultatet og mannen har gjort en super jobb. nå er det bare den forferdelige jobben igjen med å male sprinkel senga og så gleder jeg meg til å begynne å innrede og gjøre de siste koselige små tingene som gjør det til et koselig babyrom! rutene gjorde faktisk at rommet ser litt bredere ut enn det er også, det er et ganske lite rom iforhold til de andre somrommene og det er mer langt enn firkantet. men med rutene ser det faktisk større ut! Leah har sovet på maddrass på gulvet på vårt rom i to netter nå imens vi har malt pga den gasser så den malingen og hun har soverom vegg i vegg. det har vist vært kjempe spennende å sove på gulvet hos mamma og pappa og hun har mast om å legge seg i halv sju tiden de siste dagene i motsetning til å krangle om å ikke legge seg ellers. så det blir spennende om det går greit å flytte inn på rommet sitt igjen idag da :)


-Klem fra Ida-

1 kommentar:

  1. Du stora alpacka va bra det blev!! Men vilket jobb o få dit alla rutor ;o)

    Klem anna

    SvarSlett