lørdag 17. september 2011

lørdags syssel...

husker dere loppis tingene jeg kjøpte for en stund siden? de trengte jo en real oppussing, den lille komoden/nattbordet er malt og det er også armlenene til stolen. stoff kjøpte jeg også inn når jeg var på stoff og stil og nå har mannen og jeg sammen trekt om stolen.kjøpte dette stoffet fordi jeg ville ha et som var litt "barnslig" på barnerommet og så liker jeg godt den turkise fargen i bakgrunnen, valgte det også litt pga det kun kostet 50 kr metern og jeg var ikke sikker på resultatet og ikke ville bruke for mye penger på et dyrt stoff da.
her er vi i full gang med måling, klipping og stifting. og litt diskutering blir det jo når man skal til på et slikt prosjekt sammen og begge vet best og har den beste løsningen. men det var jo deilig å være to til dette, hadde jeg skulle gjort det aleine hadde jeg bare sydd et løst trekk til men med stifter og uten at beina var på gikk det jo mye fortere pluss at det ble et finere resultat.

mannen skrur på beina igjen, en gang feil og så en gang riktig :)

og vips en gammel sliten stol fra 50 tallet kjøpt for 50 kr på loppis ble til en litt fresjere og litt "leken" gynge stol som kan passe yppelig på det nye baby rommet.helheten på det nye babyrommet skal jeg vise dere seinere, pga sykdom har ting som vi skulle ha gjort unna den siste tiden ikke fått blitt gjort, og vi har vurderet og drøye hele barnerommet en stund, fordi av erfaring flytter jo ikke den lille inn der med det første, men bor jo ved mamma sin side til hun er ganske så gammel. men så vil jeg jo så gjerne ha ting "litt på stell", hvis dere skjønner hva jeg mener? så maling og flere ruller med maskerings teip er kjøpt inn og så fort sjansen byr seg skal mannen begynne på rute gulvet som jeg har totalt innstilt meg på på baby rommet. nå er det gamle malte tregulv, likt på alle tre rommene, med fargen "skagen" den ser beige ut på farge kartet men mer lys grå ut på gulvet. så nå skal det altså kommer rutter i lys rosa oppå denne fargen, på skrå av gulvet. tror du ikke det blir fint? jeg ser ihvarfall for meg alt det kan bli veldig fint. veggene beholder vi i fargen bomul, og så leker jeg meg heller litt mer fargerike møbler og andre detaljer. har også en plan om å male sprinkel senge, det tror jeg kan bli et h..... :/ men vi prøver. men nå skal vi nyte resten av lørdags kvelden, kanskje med en film etter hvert. elsker når det stormer ute på kvelden sånn som det gjør nå. tenne stearinlys og krype under teppet med en kopp kakao kanskje...


-Klem fra Ida-

1 kommentar:

  1. Du verden for en forskjell! Ble SÅ BRA ;o)
    Flink dere er!

    Klem Anna

    SvarSlett