lørdag 21. mai 2011

"nytt" i spisestua:

vi har vært en tur på garasje salg i byen idag, og der kjøpte vi disse tre bildene med blomster på. jeg tenkte de passet fint inn i spisestua mi over sjenken og det synes jeg de gjorde også. deilig med litt farger i spisestua også, den har vært så lys og blass en stund nå men alt i hvit og lyse toner, mannen lurte på om vi skulle bytte ut de brune paspaturene på bildene med hvite, men jeg syne det var fint med det brune og de tok frem litt av de brune detaljene i tapenen og det brune treverket i stolene. vi kjøpte også en gammelt salong bord som trenger et strøk maling, hvor jeg skal ha det aner jeg ikke, men til den prisen så måtte jeg bare ha det :)


ha en super lørdag videre alle sammen!!

5 kommentarer:

 1. Ble kjempefint!:)

  Ha en finfin kveld,
  Klem JATTE♥

  SvarSlett
 2. Så koselig spisestue du har! De bildene var kjempefine! :)

  Ha en fin kveld!
  -Mari

  SvarSlett
 3. Supert! Kjener meg igjen på det at alt kan ikke være hvitt...må ha noe (ganske mye) som bryter av!
  Tror ikke jeg sett spisestuen din på denne måten før nå, så jeg lurte så på hva som var nytt...gulv, lampen, råstilig by the way...!
  hva for slags gulv er det dere har?

  kos deg på lørdagskvelden, Klem Anna

  SvarSlett
 4. bildene på veggen er nye :) kjøpte de på garasje salg idag. gulvet er fra gulvnett.no, det er hvitoljet eik enstavs parket. er veldig fornøyd. lampen er også relativt ny, tre-fire uker gammel eller noe sånnt :) ha en fin lørdag alle sammen, takk for koselige komentarer :) som altid! klem

  SvarSlett
 5. Bildene var kjempe lekre! Syntes også at det var veldig fint med brune paspaturer ;) Har veldig mange bilder liggende, som jeg ikke vet hvor jeg skal henge opp.. Syntes det er fryktelig vanskelig å innrede her hos meg! Selve romdelingen er helt på viddene.. Men et hjem blir til over tid, jeg får det vel slik jeg vil ha det etterhvert ;)

  SvarSlett