tirsdag 11. januar 2011

prosjekt oppussing av kjellerleilighet uten penger:

vel så klart sprakk oppussings budskjettet vårt og planen om å ha igjen nok penger til å pusse opp kjellerleiligheten gikk i vaksen. så vi får gjøre litt etter litt og begynner med riving. det er jo gratis :)
så slik ser det ut her nede nå, litt av et prosjet med andre ord! vi har også et lite tema på diskusjon her, nemelig ta ut litt ferie penger på forskudd får å ta en uke ferie til varmere strøk og kose oss sammen eller bruke alt vi har til dette prosjektet. i det lange løp lønner jo dette kjeller prosjeltet seg siden når det er ferdig vil vi få mer penger inn dersom vi får leieboer her. men noen ganger trenger man tid til ferie og hverandre??? hva ville du gjort? jeg er den spontane som tenker alt ordner seg etter hvert og han er den fornuftige som tenker tall og tid.

4 kommentarer:

 1. Jeg tror jeg i hjertet ville ha booket oss en syden tur!
  I hodet, eller i mannen sitt hode hadde vi pusset opp ;)

  SvarSlett
 2. Puss opp kjelleren! Men dere trenger ikke å være så ambisiøse :) Ferieturen kan dere ta etter noen måneders leieinntekter.

  SvarSlett
 3. Enig med anonym over her. Puss opp kjelleren og ta dere en velfortjent ferie når leiligheten er ferdig og dere har fått inn litt leieinntekter. Ekstra godt med ferie når man kan ta den med god samvittighet! :)

  SvarSlett
 4. Signere de over som synes ferien kan komme senere.

  Men er dere ferdige med oppussinga? Mulig å få se bilder?

  Hva driver du med egentlig (jobb)?

  SvarSlett