lørdag 22. januar 2011

Lørdags kvelden:

da var det lørdagskvelden og vi har koset oss med god mat og litt vin, jeg er kjempe stolt av å være på kk.no og synes det er så gøy at så mange har vært innom og tittet og noen komenert her hos meg. håper noen fortsetter og følge med, det gir virkelig ekstra inspirasjon og ståpå glede når man ser så mange liker å ta seg en titt.
ha en super fin lørdags kveld alle sammen, jeg har kommet i pysj buksen for leeeenge siden og skal bare kose meg og slappe av resten av kvelden, med god samvittighet :)

5 kommentarer:

 1. kk.no... det skal jeg sjekke med en gang!!
  Kos deg på lørdagskvelden, Klem Anna

  SvarSlett
 2. Hei:)

  Fant bloggen din gjennom Sukkertøy for øyet, og har nå tittet hos KK:) Du har det helt nydelig hjemme:) Legger meg til som følger:)

  Klem LykkeLise

  SvarSlett
 3. Hei!
  for en flott blogg!!!
  Vi bygger hus å jeg falt pladask for tapetet dere har på soverommet(det blomstrete) Kan jeg spør hvor dere fant det?

  SvarSlett
 4. Heisann:)

  Flott blogg!! Jeg hoilder selv på å pusse opp hus, og her var det masse fin inspirasjon.

  Har noen spørsmål om kjøkkenet jeg...Hvor er kjøkkenet ifra? hvilken Benkeplate dere har? hvilken hvitolje dere har brukt på benkeplaten? hvor er håndtakene fra?? Var iallefall et nyyyyydelig kjøkken dere hadde :):)

  SvarSlett
 5. heihei :) sååå masse koselige komentarer altså.
  tapeten på soverommet vår bestilte jeg på hødnebø butikken her i risør men kan sikkert få tak andre plasser, vet jeg har et bilde av tapeten sammen med navnet. skal legge den ut på nytt :) itillegg til info om kjøkkenet :)
  ha en super dag videre, klem fra ida <3

  SvarSlett