lørdag 15. januar 2011

lørdags kaffislaberas:

nå venter jeg på kaffi besøk fra noen gode venninder, det ble ingen heidundranes burdags feirings på meg, mye skyldes dårlig planleging fra min side men det var få som kunne og få av mine venner som var i byen på denne av året så da satser vi heller på en super sommer fest når mange har mulighet. men litt kaffi slaberas på lørdags formiddagen er det altids tid til og en utmerket mulighet til å prøve det nye vaffeljernet mitt. så jeg har dekket bordet med arvet servise fra min older mor og hjemmelaget brownis og satt mannen i gang med vaffelrøra.

i morgen blir det tur i bakken på brettet for første gang på mange år, jeg gleder og gruer meg, men det viktigste er at de melder fint vær så da skal jeg klare å holde humøret på topp selv om det blir mye knall og fall. planen var egentlig å dra med Leah til badeland i skien men fikk annbefalt at det er så stufullt der på denne tiden av året i helgene så vi tar det heller seinere i en uke dag.

lekre blomser jeg fikk av mannen min til bursdagen, fikk foresten også sjenk og skap som jeg hadde sett på en anonse på finn, skal vise dere det så fort vi får hentet det hjem :) ha en fin fin lørdag alle sammen!! snakkes snart..

1 kommentar:

  1. Nei så koselig!! Har lenge tekt, å stoppet med tanken, at jeg skal invitere venninnene her i bygda på kaffe slaberas...å NÅ ska det pinadæ bli av også!!

    Håper dere hadde det mega koselig å takk for inspirasjonen.

    Klem Anna

    SvarSlett