fredag 30. juli 2010

bryllup:

nå trenger jeg litt hjelp og meninger her, jeg skal i bryllup om 14. dager til kusina mi, jeg har egentlig ikke penger til å kjøpe meg noe nytt så tenkte jeg skulle gå med noe jeg hadde fra før av. men skal jo ikke gå med hvit i bryllup vet jeg men har så lyst til å gå med denne hvite kjolen her, er det noe untaks regler hvis den er kort og har et sølv mønster? eller så blir det denne andre kjolen her. egentilg hadde jeg tenkt å jakte på en fotsi kjole siden jeg har så mye blåmerker på beina at det ser ut som jeg har hatt en fukti kveld som har ent opp i en grøftekant, har ikke det altså men jeg trenger nesten bare å komme inntil noe så får jeg stygge blå merker, men siden jeg ikke har ekstra penger som jeg har samvittighet til å kjøpe meg en ny kjole for nå får jeg heller invistere i noen minutter i solarium.
jeg er ihvertfall 100% sikker på at jeg skal gå med disse nye skoene mine. men hvilken av de to kjolene synes du? setter pris på meninger her altså, vill ikke stå 5 minutter før vi skal dra og ikke ha bestemt meg. under skoene er foresten sengeteppet til Leah som ennå ikke er ferdig, gjør litt nå og da får ikke å gå lei å begynne å slurve. men tenkte å få det ferdig før jeg begynner på jobb til mandag hvarfall. ha en fin helg alle sammen!

4 kommentarer:

 1. Jeg synes definitivt du skal gå for kjolen til venstre, den rosa. Den passer til skoene, og det er ikke noe unntak: det er bare bruden som skal være i hvitt i bryllupet sitt. :)

  SvarSlett
 2. Jeg må også stemme for den rosa ida. Å skoene blir fine til :)

  SvarSlett
 3. Den rosa passer perfekt til skoene :)
  Elsker de skoa, har siklet på dem lenge selv. Har lissom aldri hatt penger til dem. Men de er nok utsolgt de fleste plasser.

  SvarSlett
 4. Den rosa- finest til de grå skoene, ogsså slipper du å konkurrere med bruden:)

  SvarSlett