tirsdag 20. juli 2010

har malt kjøkkenet idag...

perlegråt ble det, og det ble veldig fint. to strøk pluss grunning, tror det holder. der det er hvit ennå kommer det kjøkken intredning. mannen er igjang med muring av peisen, her er peisinsatsen.
jeg har kjøpt knotter til skapene i gangen, de grønne skal på skapene nede og glass knottene på skapene oppe, altså ikke oppe og nede i huset, men oppe og nede skaper. 
slik er skapene ferdig malt, ble ikke så verst igrunn, deilig med masse skap plass i gangen da.  
og så malt vi skapene lyseblå inni, egentlig bare fordi vi hadde så mye av den fagen igjen, men det ble egentlig ganske stilig.
imorra tror jeg ikke det er noe spesielt for meg å gjøre der nede så tar jeg en "fri dag" for å være sammen med tulla mi, hun har kosa seg hos bestemor de to siste formiddagene/ettermiddagene og vi har kommet ned til ferdig middag og dekket bord, deilig! det har vært pottetrening for fult hos bestemor så vi har trent litt her hjemme også og det går så det suser egentlig, holder seg tålig tørr og tisser på potta som bare det. men bommelomm er litt værre. det er fryktelig vanskelig på potta og gjøres ennå i bleia. 

1 kommentar:

 1. Hei :))

  Så flott dere får det!!!! Peisinnsatsen var dritflott ♥

  Så herlig å komme til dekka bord :)))

  Ha en fin kveld :))

  Klem ♥

  SvarSlett