mandag 5. juli 2010

fremgang?

jo da, det er fremgang.. men ikke med stormskritt. og ikke ting som ses så lett på bilder. mannen har holdt på mye med det eletriske i huset i det siste, ellers har det gått i plating og plating! de fleste rom blir nå platet på nytt istede får å skrape seg gal på 5 lag gammel tapet. det neste blir nå å hente peisinsats i arendal og få begynt på peisen i stua. det er NOK å gjøre for å si det sånn! her ser vi trappegangen med nye plater, sparklet og klar for et strøk grunning. 


planen er at det skal gå mye tid i "ferien" til husoppussingen. mannen skal ha bakvakt på brannvakta nesten hele ferien og har planer om å opp kl 7 om morran og ned å jobbe i huset som om han skal gå på jobb. så i sommer er jeg "aleine" mor :) 
det skal nok gå så bra så, vi koser oss masse lille tulla og jeg, så lenge vi har litt fint vær og kan gå på stranda. på bildet her ser du soverommet vårt. som itillegg må ha nytt tak! det var ikke planen, men når mannen reiv ned listene "smuldret" taket opp. 
ikveld skal mimmi sitte barnevakt så jeg kan gå på kino og se sex in the city 2, det er godt å komme seg ut av huset en gang i blandt når man stort sett er "innestengt" her hver kveld. har ennå ikke nevnt for mamma hvor seint den går da, men ho har jo sakt ja så :) ho får duppe av  på sofaen.plukket disse fine rosene i hagen i huset istad. de lukter så godt som det ser ut som :) 
ha en fin fin sommer alle sammen, og feire for de som har det! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar