torsdag 25. februar 2010

hvordan gjør de det?

aleine mødre, eller fedre for den saks skyld. mannen min dro på jobb igår til morran og kommer hjem i kveld og så klart blir lille tulla surkla forkjøla og skriker om natta og er grinete om dagen når han er borte for en gangs skyld. heldigvis har vi masse nær familie rett rundt hjørne og har hatt besøk av svigermor, tanta mi og kusina mi som har lekt masse med leah. men hva gjør de som ikke har noen familie eller annen hjelpene hånd i nærhenten, hvor henter de den ekstra energi og mot i tunge tider med foreksempel syke barn? og for ikke å snakke om å være aleine som forelder. det er helt sikkert en vane sak, og hadde jeg vært vant med at mannen min var borte i flere uker av gangen hadde det sikkert gått helt greit. men nå er jeg trøtt og veldig glad mannen min kommer hjem og noen timer. 

idag kom det nye bøker til leah fra bok klubben og et blad til far(jakt og fiske) og to blader til mor, i form og foreldre og barn. så nå skal jeg la rotet ligge litt og kose meg på sofaen med to nye blader, og hente insprasjon til trening og til å være en god mor :)dette ble løsningen idag når lille tulla ikke sov blunden sin så lenge som jeg hadde tenkt idag og jeg desperat trenge en dusj. alle barn i denne alderen elsker vel å leke med vann, og leah er inget unntak. med krakk og plasstforkle ble det lekt med vann og gryter og kar i vasken rett ved siden av mor som fikk tatt seg en rask dusj, og vips var alle fornøyde.

2 kommentarer:

  1. Hun er så skjønn den lille snuppa di! Og såå fint og mye hår - helt imponert :)
    Min datter på 18 mnd er ikke i nærheten av å ha så mye hår :)

    SvarSlett
  2. tusen takk :) ja det er masse hår på det hue der, og ho vil ha alt av spenner og sktrikk som hun kommer over i løpet av dagen i håret :P

    SvarSlett