torsdag 18. februar 2010

dagen idag og tyvetusen lesere

heeey.. nå har faktisk 20 000 vært innom bloggen mi, det er jo litt gøy da. her er en utslitt frøken i 8-9 tiden om morran som ligger å ser på barnetv, sånn kan det gå når man absolutt skal stå opp kl 5!!
og så var det tid får litt baking idag, her har vi min lille hjeper. snart får vi besøk av 4 av mine venninder som jeg har kjent helt fra bareskolen som nå er hjemme på en liten vesitt. da måtte vi jo bake litt, og idag ble det skoleboller.og jeg fant ut at alle de fine kokebøkene mine måtte opp og frem i dagslys, jeg har en liten samling som stadig vokser, blir sikkert litt større snart også siden det snart er mambut salg! og skapet som bøkene stod i skal bli brukt til alle sy tingene mine. det er veldig tungvint og dra alt frem fra forskjellige plasser hver gang jeg skal ha noen stoffer eller annet.
her har vi skolebollene, er faktisk første gang jeg har laget det, så resultatet ble så som så.. men de er sikkert gode. nå våkner snart lille tulla og da setter vi på kaffen og venter på besøk. ha en fin og snø full dag alle sammen :)

2 kommentarer:

  1. Ummm... så deilig de bollene så ut, nå fikk jeg lyst på skoleboller:o)) Sikker på at de smakte nydelig!

    SÅ kos det så ut og ligge slik og kose seg unfer rosa teppe og barne-tv egentlig, selv om det sikkert ikke var like hyggelig for deg da hun stod opp kl 5!!!

    Klem Line

    SvarSlett
  2. NAM, det så skikkeli digg ut! Skolebrød er kjempe godt.

    SvarSlett