fredag 19. februar 2010

fuck sivilforsvaret!

får en liten tid tilbake fikk jeg som mange andre jenter født i 86 i austagder varsel om innkalse i sivilforsvare i posten. dette er jo så klart ikke noe jeg vill i det hele tatt, men nå er det jo faktisk sånn at det er lov brudd å ikke møte opp eller delta hvis du må! jeg svarte enkelt å greit på dette lille skjema som navn, sivilstatus og litt annet skulle fylles inn og tenkte at siden jeg hadde ett barn som var født i 2008 så utelukket de meg. men nei da, i går satt jeg her med besøk hvor vi pratet om nettopp dette fæle brevet som truer vår hverdag slik vi har planlagt den og vill ha den og hvem ringer meg på telefonen?!? jo nemelig sivilforsvaret, og de lurer på om jeg har sjans å komme på et kurs om kort tid? med dårlig dekning og full snøstorm på utsiden hører jeg kun 70% av hva denne forferdelige damen sier til meg, men jeg får frem at jeg ikke har sjans til dette siden jeg har lille jenta mi hjemme to dager i uka og jeg har ikke sjans til å få noen til å passe henne. så nå for jeg altså ett brev i posten om ett fordelings møte som er på en måte en sesjon. med intevju og lege test!! herrigud! kan de ikke ta noen som vill, eller ikke har små barn. det er ikke selve sivilforsvaret som skremmer meg sånn. det er de 3 ukene sammenhengene på kurs borte fra min lille datter! jeg begynner jo å grine her og nå bare ved tanken. så takket hvere sivilforsvaret er nå min hverdags glede brutt av konstant tanke og bekymring på å bli dratt ut av mitt hjem og fra min kjære familie i 3UKER får å trenes opp til noe de helt sikkert ikke kan bruke meg til en gang! jeg gjør så klart alt jeg kan for å slippe og jeg synes det er helt idiotisk hvis de mener at jeg skal gjøre dette! men akkurat nå sliter jeg med følsene mine og jeg knekker stadig sammen av tenken på å vekk fra lille tulla mi i TRE UKER! 

4 kommentarer:

 1. Jeg skjønner deg såååå godt. Synes ikke det er riktig at de skal tvinge folk som ikke vil eller har noe interesse for å være der. I vert fall ikke de som har så små barn.
  Du klarer nok å få snikt deg unna på ett eller annet vis :)

  SvarSlett
 2. Hei!
  off, kjenner jeg blir sint (og må komenter et gammelt innleg)....hvorfor gjør de sån da...!?
  Jeg hadde proppet ungen full i sukker (sån at hun blir vill og umulig) og troppet opp på sesjon med ungen. Da tenker jeg de ser at du har henende fulle;-) Tror egentlig de er pliktig til både å finne og betale for barnepass. ikke sikkert du blir like aktrativ når du blir en ekstra kostnad.
  Håper du klarer å vri deg unna det slik at du slipper å tenke på det mer.
  varme klemmer og lykke til!

  SvarSlett
 3. har ennå ikke fått brev om fordelingsmøtet, men tanken på det ligger i bakhuet og murrer. det burde virkelig være god nok grunn at jeg ikke har pass til jentungen, det hjelper jo ikke om de betaler når ingen kan passe. vil jo ikke overlate jenta mi til hvem som helst heller. hun er jo en utrolig skeptisk liten frøken som begynner å grine bare noen fremede sier hei til henne når hun sitter i vogna på byen :)

  SvarSlett
 4. Måtte du inn?? Er i samme livssituasjon som deg og har akkurat fått brev :(

  SvarSlett