onsdag 1. juli 2009

en dag i "kjæring-skallet"

for dere som ikke er lokal kjent i risør sin skjærgård er kjæring-skallet en plass i skjæra med en liten strand, som du ser på bildet. det finnes også jente og gutte skallet, sånn får informasjon bare.
her sitter lille tulla og jeg og koser oss veldig på stranden, det var en yppelig tur bortsett fra den forbaska sanda. jeg kan rett å slett ikke fordra sand, den kommer overalt. men med en liten ett åring som spankulerer rundt er det jo det mest praktiske.mamma, smak på denna nektarinen da!!!

men en super ide får å få lille tulla fornøyd i skjæra eller på stranden er å ta med en gummi båt å bruke som basseng. vannet varmet seg opp av sola og ble en grei temperatur. vi måtte til slutt dra ho ut der fra med hyl og skrik fordi ho hadde gåsehus, hakka tenner og hadde blå lepper.
off a meg, det hørtes felt ut. men ho hadde det fryktelig gøy. mulig vi skal prøve oss på en plass uten sand neste gang. en plass det er litt flatt fjell. og ha med tanter og besteforeldre som kan gå å passe på lille tulla så vi kan slappe av litt å. ja det var lurt.men mor(altså meg) fikk jo også kosa seg litt med å fange små krabber, og disse som var er var jo bare kjempe skjønne.

se på denne bitte bitte lille krabba. leah sa foresten krabbe idag også, stas.blir nok en fin og solfylt dag i morgen også, men da holder vi oss nok på bade plassen her hjemme eller på brygga hos svigers. natti natt!

1 kommentar:

  1. Å så koselig det ser ut som dere har det. Jeg elsker å fange krabber. Sanden gjør meg ingen ting men du har helt rett....overalt til og med inni ørene. he he
    Ha en herlig sommerdag. Klem fra Elin:O)

    SvarSlett