mandag 27. juli 2009

barnerommet

dårlig med blogging fra meg får tiden, det må jeg innrømme. men sommern, litt fri og lite inspirasjon gjør det vanskelig. men jeg kom på at jeg ikke har blogget noe fra leah sitt rom. så tenkte jeg skulle vise det frem. er ikke det rommet i huset jeg er mest fornøyd med , men gjør det beste ut av det man har.
litt bamser og pynt på veggene. tror kamera har stilt seg inn på noe greier, kom en heftig blits og jeg ble ikke super fornøyd med disse bildene men.denne gamle komoden fikk faktisk jeg til min dåp, den var først trehvit og har vært gul og blå. nå er den hvit og har fått fine knotter, rosa med hvite prikker.
på komoden er en liten kurv  med sutter, leah kaster stadig suttene ut av senga på natta så da må vi oppi her og finne en ny. så hver morra må kurven fylles opp igjen. da ligger det sutter overalt.

her er en liten engel i taket.en liten leke krok med leke kasse og en cd spiller som spiller herlig musikk fra baby sang. her står leah og rokker og roter imens jeg steller meg eller bretter tøy i rommet ved siden av.
en hjemme laget slange på senge kanten
litt nærmere komoden
her sover lille gullet. i en helt enkel ikea sprinkel seng. rett inn døra til høyre sover jeg og mannen, så det er ikke lange veien hvis tulla tuller på natta
søte røde små kleshengere som jeg kjøpte idag på åhlens idag
på rommet har vi lagget en hule seng pga skrå taket som gjør det vanskelig å gjøre noe annet her. foreløbig bruker jeg bare rommet til oppbevaring og lukker igjen gardinene
leahs smykkeskrin
denne søte oppbevarings esken kjøpte jeg også på åhlens idagsånn.. håper dere koste dere på denne lille omvisningen. kansje jeg får surra meg til å vise de andre rommene i huset snart også, som jeg ennå ikke har fått vist..

1 kommentar:

  1. Så mye koselig på dette fine jenterommet!! Tror det er første gang jeg er her inne..?? ser du har bhg jente snart, jeg har tre barn, og må bare si at selv om reima sine dresser er veldig dyre er de utrolig gode. Lette for de små å bevege seg i , varme,vindtette og vanntette. Ull pleier jeg å kjøpe på Bogerud, merke Janus, de har både undertøy og litt tykkere som kalles prins og prinsesse ull som jeg bruker under regntøy eller dress. Joha har også deilig ulltøy. I fjor kom regnntøyet til lindex best ut i test, det har minsten her i huset.
    Lykke til!!!
    Anette:-)

    SvarSlett