søndag 30. oktober 2011

Marie kom til verden 27.10 kl 00.38!

lille vakre Marie

plutselig på onsdags kvelden etter en biltur på humpetevei ville lille Marie ut i verden, det gikk fort og smertefullt og ut kom en liten perfekt jente som var 50 cm lang og veide 3640 gram. nydelig å ha hun på "utsiden", holde henne i armene og legge henne til bryste, jeg har lengtet fælt etter henne den siste tiden. selv om jeg ikke har termin dato før til tirsdag er jeg veeeldig glad hun hørte mine bønner om å komme litt tidligere, og jeg fikk som ønsket et oktober barn.
i går kom vi hjem fra sykehuset og ble møtt av en meget (over) ivrig store søster, hun har vært hos besteforeldre og kun sett Marie et kort visitt på sykehuset, hun har lengtet fælt etter å være hjemme med oss og ikke minst etter å være store søster. å ha overivrige storesøstre i hus er næimen ikke bare bare, lille Marie er ingen jobb (iforhold) men en litt harhendt tre åring som klør i fingrene etter å stelle med lille søstra si må passes på hele tiden!

håper dette bare er i den føste perioden hvor alt er så nytt for henne, en stor overgang å dele opperksomheten. alt hun har ventet på skal skje vil hun helst skal skje NÅ som sikkert med de fleste andre treåringer. "kan vi bade Marie nå??? kan vi trille ut i vogna nå? å nå må hun skifte bleie tror jeg, hun har nok bæsja!!? kan vi gi ho flaske? kan vi gi ho grøt?" ja sånn går det her i huset. regner med hun etterhvert finner ut at babyer er litt kjedelige og heller går litt over til "sitt" og sin egen lek igjen.

ellers så prøver vi jo også så godt vi kan å inkludere henne og ellers ha ting som bare er hennes, hun fikk jo denne dukkevognen som storesøster gave når vi kom hjem i går, med hjemme sydd pute, dyne og stellebag til. og idag til morran lagde hun og pappan monster greskar lykt sammen! så nå er det til å med halloween i huset!nå skal vi bare kose oss og ta det med ro, komme inn i litt nye rutiner og vaner og ikke minst at det skal bli mer "behagelig" med ammingen og litt greiere å sitte etterhvert og ellers går jo hverdagen sin gang, med et nytt familie medlemm i hus! tre mot en som mannen sier, nå har han tre prinsesser i hus og ta vare på, hvis ikke det er dronning jeg er da ;)


-Klem fra Ida-

8 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye med nydelige Marie!! Håper prinsen eller prinsessa mi kommer snart også, har termin i morra:o)
  Kos dere masse!
  Tone:o)

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye!!! Hun ser herlig ut, og så gøy med en så stolt storesøster :)

  Klemmer fra Stine

  SvarSlett
 3. Åh så ARTIG!! Grattis til baby Marie c",)
  Ting med storesøster går seg nok til etter hvert!
  Klem Anna

  SvarSlett
 4. Det er jo rein MAGI!
  Gratulerar så mykje!

  Varmt,
  E,

  SvarSlett
 5. Gratulerer med skjønn prinsesse! :) Kos dere i tiden fremover!

  SvarSlett
 6. Gratulerer! :):) Kjempeskjønn, liten jente!

  SvarSlett
 7. Gratulerer så mye !

  SvarSlett