fredag 20. august 2010

gullet mitt!!

hvist noen var i tvil, så er det dette som er mitt gull! verdens mest fantastikse 2 åring i mine øyne: hun er snill, omtenksom, fantasifull, utrolig morsom og kjapp i replikene, vanvittig nydelig og utrolig pratsom, en bestemt liten yogurt og spagetti elsker som gir meg et kyss på hvert kin og et på munnen når jeg leverer hun i barnehagen om morran. og som sier elsker deg mamma, det går bra ikke være lei deg til akkurat den rette tiden.

bildet er fra igår, på vei til barnehagen. litt utnnom det vanlige siden det var torsdag og vi er egentlig hjemme tirsdager og torsdager, men jobbet et ekstra dag og da var det fint at de hadde plass til henne i barnehagen igår!
jeg er foresten veldig stolt av at hun går uten bleie på dagen tilåmed i barnehagen nå, hadde bare et lite uhell igår når hun var litt for opptatt av leken og når hun måtte på do rakk vi det ikke. nå skal vi bare bruke opp de bleine vi har liggene på natta og så prøver vi en natt uten, tror ikke det blir noe problem, har hatt tørre bleier om morran i lang tid nå. det er nydelig å slippe å skifte de bleine!!

2 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye med bleiefri ida. Virker til at det gikk veldig lett å greit. Så deilig.... bare å håpe her :)

  Go' helg.

  SvarSlett
 2. Saa nydelig ditt lille gull er!

  Haaper jeg kan faa moete henne en gang om ikke saa lenge til! Savner deg Ida! Vi maa proeve aa treffes en gang!
  Og gratulerer med nytt hus, saa flinke dere er til aa pusse opp sammen!
  Glad i deg, klemmer fra Alina!

  SvarSlett