mandag 30. august 2010

før og etter. del 1

tenkte jeg skulle begynne så smått med før og etter bilder her, for de som ikke har følgt med fra starten av oppussingen og litt for min egen del også. litt gøy og se den ekstreme forandringen. her har vi allerede begynt og rive ned muren og peisen, utrolig stor forskjell det utgjorde for hele stua og få dette ut, tenker huset pustet lettet ut når vi tok ut alle de tunge steina og innsatsen og ikke minst smijerns porten.
nå har spisestua og stua et mye lettere og et ellegant utsende, en rein litt moderne stil som et frisk pust i den tidligere 70 talls pregede stua.

dette er jo den mest ekstreme forandringen vi har gjort i huset, selv om hele huset blir ganske forandra. hadde de tidligere beboerne kommet nå hadde de nok ikke kjent seg igjen. tenkte vi skulle be opp den tidligere eiern når vi er helt ferdig, jeg er spent på å se reaksjonen da!


4 kommentarer:

 1. Litt av en "tyngde" dere har flytta ut av den stua på mange måter. Det ble veldig vellykka. Den lyse duse tapeten var flott. Gratulerer med ny stue:)

  Ha ei fin ny uke:)

  SvarSlett
 2. Oi, det var litt av en vegg dere har fjernet ja! Tenker det var herlig å få det ut! ;)) Ble mye renere og lettere!

  SvarSlett
 3. åsj dette var en stor forandring.ble mye lettere og finere.absolutt verdt d.gleder meg til å se d ferdige resultatet klem:)

  SvarSlett
 4. HVEM vil frivillig bo i en grotte med smijernsportinngang?!?
  Forferdelige greier. MYE bedre nå :)

  SvarSlett