søndag 20. desember 2009

juletrepynting

igår kjøpte vi juletre på torvet i kulda. og idag tente vi hele 4 lys og pyntet juletreet.det er nydelig å ha fått duften av juletre inn i leiligheten og det ble en helt annen stemning her med en gang synes jeg.
lille tulla har hjelpt til å pynte ho også men det meste blir tatt av igjen, og også smakt litt på pynten så klart.
dypt konsentrert når vi prøver å henge opp julekulene men må nok ha litt hjelp av mamma til slutt.
jeg synes det er fint med masse forskjellig pynt på juletreet og det kan aldri bli formye, i år hadde vi jo plass til ett større tre enn vi har hatt ellers så jeg var litt redd får at det skulle se tomt ut med den pynten vi hadde, men det ble ikke det, ble veldig fint.

på et juletre skal det være glitter å flagg, jeg vet det er mange som ikke synes det er fint med noen av delene og spesielt flagg. men det har vi altid hatt på hjemme når jeg var liten så da er det jo det som er jul. desuten synes jeg faktisk det er kjempe fint. på få kjøpt meg noen fler flagg, har foreløbig bare to remser som jeg har tatt av mamma. vil også ha danske flagg på egentlig. siden jeg har litt dansk blod i meg. og så er det jo de rette fargene også. 

jeg gleder meg til leah kommer hjem med sjøl laga pynt til juletreet, i år har ho laget en lykt som har fått en fin plass i vinduet. det er vel bare ett gammel syltetøy glass med glitter på, men koselig det er det :)

nå er det jo bare 4 dager igjen til julaften og de 4 dagene går nok kjempe fort. gleder meg veldig nå, er så spent på hvordan leah reagerer på alle pakkene og om ho liker de nye lekene ho får. fant jo plutselig ut at ingen har kjøpt akebrett til ho så da må vi jo kjøpe det til ho til jul, var helt sikker på jeg hadde sakt det til noen altså.. men men, håper bare de har flere rosa igjen, det er rosa som gjelder vettu. hvis jeg ikke får blogga noe på en stund så får dere ha en god jul og kose dere masse, slippe ned skuldrene, ut med stresset og inn med treet :)

1 kommentar:

  1. Så fint det ble og for en flink hjelper du har.
    Ønsker deg og dine en riktig god jul.
    Julehilsen fra Mariann

    SvarSlett