tirsdag 25. august 2009

litt opdatering...

som sakt så har jeg jo begynt å jobbe igjen, og det er en hard start. er ikke lenger vant til å gå rundt på det harde gulvet på jobb kjenner beina mine. og forandring i hverdagen setter meg helt ut av spill, derfor den dårlige bloggingen får tiden. hadde seinvakt både fredag og lørdag i helgen så da skjedde det ikke så mye. hadde besøk lørdag kveld og vi koste oss med noe god i glasset og mange kort og brett spill (jeg vant i amrikaner). på fredag etter jobb kom jeg hjem til dette :
og ny vaska gulv i huset. da er det ikke så farlig å jobbe seint.sjekk agurkene i hagen nå da, de er nok snart spiselig. lurer på hvordan jeg ser at de er modene jeg..?

og her er et bilde av den herlige lille barnehage jenta mi.. løpende mot meg så fort jeg tok frem kamera, det vil jeg ha! he he. ellers er det noen ord som går i ett her, det er: dum, tom, æsj, nei, ja, mamma, pappa, pus, mjau, denne og dei. alt ho slår seg på er domme, det meste er æsj, alle er mamma og tømme bokser får div og si tom er veldig gøy. ellers går barnehagen veldig fint nå, litt grining ved levering og furting før morra blundene men ellers koser ho seg veldig.

ellers er det også en annen stor forandring i livet vårt som skal skje.. men det forteller jeg om litt seinere, når ting er litt mer bestemt og sånn... ha en fin dag. skal prøve å være flinkere til å komme med innlegg selv om jobb og annet gjør meg stresset oppi hode mitt.. hi hi

1 kommentar:

  1. så godt du fikk blogget Ida :D
    mye skjer skjønner jeg,
    SPENNENDE !!!!

    SvarSlett