onsdag 5. august 2009

første dagen!!

straks tar vi turen ned til barnehagen, første ofisielle dagen. vi var jo en tur på besøk i vår , men idag er den første dagen. og jeg gruer meg noe sinnsykt, ikke fordi jeg ikke tror det kommer til å gå bra. men fordi jeg vill ikke innse at det alt har gått over ett år med baby kos og mamma perm.
er liksom ikke før året har gått at du innser hvor fort tiden har gått. jeg synes det er så rart at jeg alt har en barnehage jente. ho er jo så liten, ikke liten får aldern. får det er ho absolutt ikke, er en laaang jente som sikkert kommer til å bølle med de som er mindre enn seg.
og jeg tror nok det kommer til å gå super bra og at hun kommer til å trives kjempe godt, men får meg er det veldig rart. som å putte det lille jenta si ut i verden får første gang. kunne godt tenke meg og ha ho hjemme litt til, kansje ett år eller to. men tror vi hadde kjedet oss veldig begge to. hadde det vært som i gammle dager at flere mødre var hjemme og man kunne møtes oftere og barna kunne lekt sammen hadde det vært en annen sak, men nå er det jo ikke sånn. 
og jeg ser jo på leah at ho er veldig opptatt av andre barn og blir helt opslukt når ho ser andre barn leke. så tror ho kommer til å stor trives. en annen ting som roer meg veldig er jo at min søster, leah sin tante jobber jo i barnehagen hennes, så da er det vartfall et godt kjent ansikt å komme til.
jeg har også godt av å begynne å jobbe igjen og det skal bli god å snakke om andre ting enn kun bleier og baby mat til hverdags. å føle seg nyttig på en annen måte. nå får jeg jo også en myk start. skal jo bare jobbe tre dager i uka og annen hver lørdag. men det jeg gruer meg til er om jeg husker jobben min, har tross alt ikke jobbet siden mars i fjor. og butikken har blitt pusset opp siden jeg jobbet og nye mennesker jobber der og posten skal læres, sikkert masse nye rutiner også. så jeg vet på en måte ikke hva jeg går til.men alt går nok helt sikkert super bra, jeg gruer meg nok uten grunn. er bare alt som forandres sånn plutselig. jeg tenkte at når sommern var slutt skulle det nok bli deilig å komme inn i hverdagslige rutiner. men nå har vi liksom ikke hatt noe sikkelig sommer i år og tiden har gått veldig for.

men rutiner skal til, og jeg elsker jo rutiner så det skal bli deilig. desuten er det masse jeg gleder meg til fremover.. gleder meg faktisk til jul nå. har allerde tenkt ut en pakke kalender jeg skal lage til leah i år.
men skal ikke begynne på den riktig ennå, dere skal nok få se. her er en liten blomster dekorasjon. er ikke mye blomster igjen i hagen. alt har liksom råtnet og vistet bort av alt regnet vi har hatt. men ett lurt tips når det er lite blomster er å legge de i boller med vann, uten noe serlig stilk.
er ikke mye pynt jeg kan ha fremme lenger, siden leah rekker frem til ALT! men mitt på spisebordet kan jeg pynte litt. ellers ser det litt trist ut her, mest leker som dominerer stue gulvet. blir "litt" lei av å trøkke på leker hvor enn jeg går... men men, er jo litt av skjarmen å da.ønsk meg lykke til idag ! 

2 kommentarer:

  1. Herlig jente du har!

    Jeg har sjøl ei jente som begynte i barnehagen på mandag... Er kjempetrist og vemodig, men vet vi begge to har veldig godt av det... Men skulle gjerne hatt ho hjemme så vi kunne kosa masse og hatt masse jentetid... Savner det allerede.. Og det er bare blitt onsdag!

    Masse lykke til!

    SvarSlett
  2. det kommer til at gå så bra ida.... gleder meg til at høre om første dagen (å håper på bilder ;))

    SvarSlett