mandag 15. april 2013

"Så og si" ferdig på badet!! Jeeeee badet er ferdig!! Her mangler nå kun vifte (som gubben monterer i skrivende stund) og litt nipsnaps som jeg skal handle og pynte opp med, må blandt annet få tatt meg en Ikea tur (når vi etterhvert får igjen bilen fra verkstedet)! Litt nytt nipsnaps er allerede handlet inn. Noe er nytt idag og noe har lagt på lur og ventet på at badet skulle bli ferdig! buddahode i turkist er fra kenza kjøpt idag!! Elsker det! passet perfekt inn her! oppbevaringskrukkene i blått glass er fra H&M home og har lagt på lur en stund. Den gamle trestolen er arvegods som jeg fikk av svigers igår. Kurven som jeg oppevarer badeleker i kjøpte jeg på kenza idag! turkis stige til å henge håndkler på og turkise håndkler er fra Ellos og har lagt på lur en stund, det er også hjøre hylla over badekaret. lite "spann" med prikker som jeg har barnas såper i kjøpte jeg idag på lille hvite!

 Jeg er super happy med badet og blir rett og slett bare glad av å gå inn der. Men noen som er enda mer happy er ungene! De elsker å bade i det nye badekaret, det er så pass stort at det er nesten ett basseng for de!

Dere kan rett og slett vente dere mye baderoms bilder her fra fremover, jeg er nemelig stolt av badet mitt!! :-)

-Klem fra Ida-

6 kommentarer:

 1. Bare ett ord å si; LEKKERT!!!

  SvarSlett
 2. Hei på deg!

  Såååå fint badet er blitt :D en oase jo!!

  Ha en fin kveld,
  Klemmis fra Jatte♥

  SvarSlett
  Svar
  1. heihei! Tusen takk for det!! er veldig fornøyd! :-)
   ha en fin tisdag!
   :-)

   Slett
 3. Hei!

  Så fint det ble :)

  ÅÅå så lekkert badekar :D
  Hvor har du kjøpt det?

  Hilsen Ida ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. hei :-)
   badekaret bestilte vi gjennom flisekompaniet i Drammen. fant det på nett og det var den eneste plassen de tok det inn :-)

   Slett