tirsdag 4. september 2012

10 månder og en uke...

...siden denne skjønningen kom til verden og den lille familien vår ble komplett!


 
På torsdag var vi på 10 månderskontroll på helsestasjonen, og de var rikti så fornøyd med lille mor sin utvikling, og vekst. hun krabber jo som bare det, reiser seg og går med hjelp, enten ved å støtte seg til div møbler eller ved hjelp av oss. hun sier også allerede noen ord, som mamma, pappa, puuu og hei er en slager for tiden! og hun kan "klappe" og vinke, og koser ved å legge kinne inntil oss eller en pute. hun var blitt hele 10,9 kg og 77cm lang så dette er en stor frøken! off... tenk om to månder skal vi feire ett års dag, det er både trist og fint på samme tid...
På fredag var jeg så og si senge liggende med litt feber og en halsbettenelse, siden jeg kun jobber annehver lørdag var det viktig for meg å bli frisk så fort som fy.. får å gå på jobb på lørdagen!! på søndag var vi en tur på broklandsheia hvor de hadde karuseller som Leah tok og litt markedboder som mor kunne kikke og shoppe i.. i går var lille mor og jeg en tur på åpenbarnehage og på ettermiddagen tok Leah og jeg en tur og plukket lyng får å pynte med. jeg oppdaterer litt oftere på instagram hvis noen er intresert av å følge meg der så heter jeg idamor :-)
Idag har lillemor og jeg ingen planer, få gjort litt husarbeid og kanskje få bakt en omgang med knekkebrød. kjøkkenet må jo så å si holdes strigla for tiden får å unngå invasjon av disse hersjens bananfluene!! jeg er så lei av de, tror jeg har en koloni på 10-20 stk på kjøkkenet og badet! bare det er en smule i vasken så har de noe å kose seg med! tips til å bli kvitt de tas i mot med stooor takknemelighet??!! :-)
 
Ha en deilig tirsdag alle sammen...
-klem fra Ida-

2 kommentarer:

  1. De bananfluene er noen ekle kryp å ha innendørs ja. Et knep jeg har brukt er å sette et glass vin (rød el. hvit) med en dæsj zalo oppi på stedet der det er mest fluer. De tiltrekkes det oppi glasset og forblir oppi der! Tror du også kan bruke eddik i stedet for vin.
    Lykke til og ha en fortsatt fin uke:-)

    SvarSlett
  2. Forresten, må jo få si at du har ei fantastisk fin tulle der på bildene. Tida går så altfor fort - vips så er de selvstendige individer med sine egenskaper og meninger........men det er jo sånn det skal være. Både fint og vemodig på samme tid:)

    SvarSlett