tirsdag 29. mai 2012

Fint vær er lik forsømt hus!

 Leah klar for nok en dag i deilig sommer vær! hun blir så solbrent i skillet, derfor skautet!
ute og ror med bestefar!
Idag er det tilbake til hverdagen, mannen er på jobb og store tulla er i barnehagen, Marie har sin første bund i vogna og mor sitter med kaffin og kikker overveldene på alt rotet og støvet i huset! ja for når vi nesten bare er hjemmnom og skifter og pakker ut og inn av bager med bade tøy, ja da blir huset forsømt og resultatet blir masse rot og skitt! jeg har gjort et tappert forsøk på å dra frem støvsugeren et par ganger med varmen har slått meg helt ut! idag har tempraturen sunket og det går ann å få gjort noe igjen, men hvor skal jeg begynne?? her trengs alt å gjøres... klær må vaskes, senger må skiftes på, støv må tørkes, gulv må både støvsuges og vaskes etter dager hvor vi har hatt verandadørene på vi gap og labbet ut og inn, og mye mye mer..  itilleg har jeg jeg tomt kjøleskap som står å skriker så her må det handles inn det meste av mat, det er stort sett vedlig praktisk når man storhandler en gang i uka men på slutten av uka er det ikke mye som frister i kjøleskapet lenger! et par halv tome syltetøyglass og en stusselig salami inntørket og ensom i pakken sin!

Igår var vi i dyreparken i kristiandsand og koste oss, vi  ble utslitte alle mann og hadde en fin tur. jeg prøvde desperat og få Leah med meg i ting som bobbanen og tømmerenna men til ingen nytte. men imens mannen stod med ungene tok jeg en heftig karusell som ser ut som en krok og slenger deg rund, nesten opp ned. jeg ville ta den i fjor men kunne ikke pga jeg var gravid. så nå kunne jeg ikke la være? eller?? burde jo lat være. jeg hadde hode værk og var allerede kvalm etter å ha tatt "tekoppen" med Leah da jeg satt meg i denne karusellen, og jeg burde jo ba feiget ut da vi fikk info om tegn man skulle gi hvis man ikke orket mer før karusellen startet. men jeg ble med og ble meget uvel etter på!! det var nok rett før jeg spøy der gitt, hadde tatt seg litt ut.. to barnsmor står å spyr etter karusell! men etter en kald cola på en benk i skyggen i kapteinsabeltanns verden hjalp det seg litt om litt.. jeg tar nok ikke den turen igjen nei!

Nei nå får jeg begynne en vei her... rotet skriker til meg, og der våknet lille tulla også gitt!!
ha en fin dag og ny uke alle sammen (er ikke mandag nei, føles som mandag)
-klem fra Ida-

1 kommentar:

  1. Hei!
    Om det er noen trøst Ida, så er vi to om og ha et sånt hus. Tror det er et godt tegn på at vi har hatt en flott helg. Her er det bare og gyve løs:) Ha en fin rydde tirsdag :)

    Klem

    SvarSlett