tirsdag 22. mars 2011

oppdatering:

det er nydelig vår vær for tiden og det spirer og gror i vinduskarmen hos oss, jeg begynner endelig og få litt mer energi og overskudd igjen, det spirer og gror nemelig en annen plass også. du har kanskje gjettet det? vi har nemelig en liten en på vei, men den er foreløbig veldig liten, er kun ca 8 uker på vei nå. de fleste venter jo de 12 "kritiske" ukene med og foretelle en slik nyhet til alle rundt seg. men både denne gangen og med Leah var det meget planagt og de fleste rundt skjønner fort når det er noe på gang, og jeg er heller ikke så flink til å skule eller holde på slike ting. men det er vel bare opp til hver enkelt og for oss gjør det ikke noe å si det så pass tildig. så i slutten av oktober kommer det en liten lille bror eller lille søster i denne familien, da blir vi familie på fire noe vi tenker som det perfektet tallet så etter det blir det slutt, hvis det skal flere inn her da får de bli en pusekatt eller en gullfisk til. med Leah var jeg veldig dårlig og var sykemeldt de første måndene med veldig kvalme og oppkast og lå mest i sengen, heldigvis er jeg ikke så dårlig denne gangen og har kun kastet opp noen ganger og har litt kvalme som lett kan roes med litt mat.
det blir spennende og helt sikkert en helt annen sitvasjon og være en familie på fire istede for at vi begge kan konsentrer oss om en liten prinsesse, men jeg tror det blir god for både oss og den lille prinsessen og få noen å dele oppmerksomheten med.

idag har jeg også fått bestilt meg noen gravid bukser og lange topper på hm. akkurat som med Leah får jeg nemelig mage veldig fort og sliter allerede med å finne ting å ha på meg i kleskapet, godt jeg stort sett går hjemme i joggebukser ;) men ihvartfall nydelig med litt mer energi igjen, håper det blir bedre og bedre. og så skal jeg prøve å bli flinkere til og opptatere oftere så fort jeg orker det.


kubbelysene på bildene laget vi på forening her på torsdag, veldig enkelt. bare å stryke på det yterste laget med serviett på et kubbelys i ønsket motiv. hvis noen er intresert kan jeg legge ut bilde og forklaring på hvordan det gjøres. idag har Leah og jeg vært på by tur og handlet nytt regntøy og Leah har fått lekesminke og sminket seg blå i hele ansiktet her hjemme. og så har vi trilla dukkevogna i gata og vært og husket, åå jeg elsker våren!!ha en fin fin dag videre alle sammen!! klem fra Ida!

10 kommentarer:

 1. Gratulerer med spire i magen :)

  SvarSlett
 2. gratulerer, Ida!
  Klem fra Jannicke

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye!!

  SvarSlett
 4. Heisann!
  Flott blogg og nydelig kjøkken! :) Gratulerer så mye med den lille i magen.

  SvarSlett
 5. Stort tillykke med den lille i maven. Hvor er det dejligt for jer :)
  mange hilsner Lisa

  SvarSlett
 6. ååå gratulerer så mye med nurket i magen!! Så fantastisk!!!

  SvarSlett
 7. Masse Grattis til en liten baby!!
  Blir så gla når jeg hører om nye liv på vei ;o)

  Klem Anna

  SvarSlett
 8. Gratulerer så mye!! Spennende :)

  SvarSlett