tirsdag 1. mars 2011

nå skal jeg sy puter:

nå er jeg hjemme igjen fra en koselig tur til ikea, stoff og stil og en liten tur på sørlandsenteret sammen med søstra mi. fikk handlet inn masse nydelige stoffer som skal bli pute trekk til 6 nye puter i benken på kjøkkenet tidligere har jeg kun bestilt på nettet når jeg har handlet på soff og stil og det fungerer veldig greit. men nå ville jeg ha noen stoff som var litt fine sammen og da var det lettere og kunne se de sammen og se hvordan de passet sammen.

vi får se om jeg får dratt frem symarskinen og begynt på det ikveld, jeg skal jo jobbe i helgen og det er litt kjedelig å dra frem alt syutstyr for så og pakke det sammen når jeg vet det er lenge til jeg får fortsatt på det.

på ikea ble det i hovedsak stearin lys som ble kjøpt inn og ny lampe til bade siden Leah knuste den kuplen der for en stund siden. kjøpte også nytt koppesett til Leah, hun elsker jo å leke "piknik" og server sjokoladekaffi og leke mat til alle som kommer. og dette søteste forkle kjøpte jeg på åhlens.
nå er mannen og henter tulla hos besteforeldrene sine og snart skal vi kose oss med middag, hjemmelaget blomkålsuppe og hvitløksbaguetter. ikke jeg som er koken idag, så nå skal jeg slenge meg blitte litt på sofen før "stormen" kommer hjem. ha en fin fin tirsdag videre alle sammen!


5 kommentarer:

 1. Nydelige stoffer, vårlige og fine. Så gøy at du skal sy puter, gleder meg til å se.

  SvarSlett
 2. Så masse nydelige stoff!
  Blir sikkert lekker ♥

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Flotte farger, akkurat slik jeg og ville valgt:) Må en tur på stoff og stil.no ikveld ja...

  SvarSlett
 4. Helt fantastske farver du har købt i Stof og Stil. Jeg glæder mig til at se det færdige resultat. :)
  Jeg holder meget af at følge din blog HVER dag.

  Mange hilser Lisa

  SvarSlett
 5. Kanskje du kan skrive litt om hvordan du lager putetrekk? Jeg er helt ny på symaskinen, så er litt usikker på hvordan man gjør det. Har så lyst på nye putetrekk til sofaen!

  SvarSlett