mandag 20. desember 2010

året som har gått....

januar 2010 startet med en hyggelig hytte tur sammen med gode venner... pappa og Leah koser seg inne med dropps etter å ga vært ute i kulda på hyttetur..
leker ute i vinter sola..

det er ikke så lett å bevege seg med masse klær når man er sååå liten.

koser seg med barnetv..
det ble en del skiturer med pulken i januar og februar..
korte koselige turer i vinter kulda..
har også kos oss masse inn med leker i leiligheten..
kose og slappe litt av på sofaen og også til i løpet av dagen når man er så morgenfugel som lille tulla mi..

hun leker kjempe fin for seg selv og er helt i sin egen verden når det lekes med dukken og andre små figurer..i våres i mai fikk jeg endelig somla meg til en oslo tur får å besøke venner, det var jo "bare" tre år siden sist så det var kanskje på tide :)
kjempe koselig å være sammen med venninder og være "ida" litt og ikke bare kone, husmor, og mamma :) burde ha som nyttårsforsett og få det til oftere egentlig.

i mai tok vi også over huset, som vi kjøpte i april i år :) det var en av de lykkeligste dagene i livet vårt tror jeg. begynte å kikke så smått etter hus når Leah ble født og endelig var jakten avsluttet. gleder meg til å bruke denne ute plassen til våren :)
i juni ble lille/store jenta vår 2 år! tenk som tiden flyr!

i sommer hadde tulla og jeg 4 deilige ferie uker sammen, og på tross av ikke det beste ferie været har vi fått koset oss en del forde. badet, fisket krabber spist is osv..
Leah og også leka en del med Elias som var hjemme på ferie fra danmark i sommer. de fikk jo en forferdelig nyhet i høst når lille Elias fikk diagnosen lukemi. tankene går stadig til vårt tapre vennepar i Århus og deres kamp i herdagen!


Leah og Elias koser seg med bøker på verandan i sommer sola..

ellers har det blitt en del dager i solvarmen i bakhagen til mimmi i sommer, der var det deilig å i le for vinden på de kalde blåsbort dagene i sommer..
og i september var jeg såååå heldig og bli tante til vakre lille Johannes..


stolt tante med lille vedunderet på besøk på sykehuset..

ellers har jo året var preget av oppussing av det nye huset, fra dagen vi tok over i mai til dagen vi flyttet inn har det gått i ett med oppussing! her har vi en litt frustrert mimmi (min mamma) som ilustrerer sin frystrasjon over min mann sin ekstreme perfekson over tapetseringen, og stortsett det meste :)
Leah hjelper også litt til....riving, maling, snekring, tapetsering, flislegging osv....
flinke mannenn min...
det har blitt noen turer i høst også, kosa oss i høst sola. og mye lek inne...
jeg kan ikke tro hvor stor jenta mi har blitt, hun skravler som en foss og i sommer sluttet hun helt med bleie..og blitt så flink til å posere for kamera til mamma :)

og endelig flyttet vi inn i det nye ferdig oppussede huse vårt :)
og her kommer vi etterhvert på plass og stor koser oss egentlig veldig :)

Leah trives også kjempe godt og koser seg med all den fine plassen og leke på..

og fortere enn jeg hadde tenkt ble det jammen meg jul igjen!! og her er vi nå da :) snart går vi inn i ett nytt år og hva vil det året bringe tro..??


GOD JUL ALLE SAMMEN!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar