lørdag 24. april 2010

den første sykkelen

Leah fyller jo 2 år den 12. juni og da tenkte vi at det passer fint å få den første sykkelen. det har dummpet mange reklame aviser i postkassa vår i det siste og fler av den har små sykkler. jeg har altid forestillet meg at den første sykkelen blir den klassiske trehjulsykkelen med brett bak på som på bildet, og helst i rødt. men på disse tohjulsykklene med støtte hjul står det jo fra 2 år. er det bare dumt å kjøpe en trehjulsykkel nå som hun kanskje vokser fra med en gang, eller må de "innom" en trehjulsykkel for å lære seg teknikken og slikt? så hvis noen har erfaring på dette punktet så tar jeg gladlig i mot tips :)
helst skulle jeg gjerne kjøpt en sykkel til henne med en gang, men jeg er redd for at hvis hun får flotte gaver uten at det er en anledning til det så setter hun ikke pris på det. og det synes jeg er noe som er galt med samfunnet idag. foreldrene har råd til mer og ungene lærer seg ikke verdien
av penger. så selv om jeg ser flotte leker som jeg gjerne skulle kjøpt til henne og til å med har penger til å kjøpe lar jeg være akkurat av denne grunnen. hvarfall når hun nå er blitt så gammel at du legger merke til hva som er nytt. hun husker jo til å med hvem hun har fått hva av. hver gang vi tar på joggeskoene sier hun: sått a bebe. og hvis oldermor(min bestemor) eller monni som leah sier har vært her med noe godis og leah finner papiret dagen etter husker hun at ho har fått det av monni :)

1 kommentar:

  1. Tror ikke det er så viktig hvilken type sykkel de får (?), det viktigste er nok at den ikke er for stor.

    Vi har hatt en trehjulssykkel til begge gutta våre (minstemann blir to nå i mai), og den er akkurat på grensa som første-sykkel. Den er av den gode, gammeldagse typen - og litt stor. :-)

    SvarSlett