lørdag 14. november 2009

spa

neste helg skal jeg og mannen ha en overnatting på spa hotell i kragerø, vi hadde egentlig tenkt oss en lang helg til london. men det har vært så mye stress i det siste med syk unge og siste gjøremål i huset før overtagelsen idag at vi har ikke fått bestillt noe tur og det passet også dårlig med barnevaktene. det får bli london eller en annen storby ferie en annen gang. men jeg gleder meg veldig til å komme vekk litt å bare være kjærester og slappe av med god mat og god drikke.dette er et bilde av det veldig nye spa hotellet i kragerø, deilig at det ikke blir så lang kjøre tur da.

siden det ikke blir noe shopping i london tok jeg meg den friheten å bestille meg litt nytt tøy på nettet i går. bestillte blandt annet denne søte kjolen fra nelly.com. litt kort er den kansje, men med en helt sort litt tykk strømpebukse og noen tøffe sko tror jeg den kan bli stilig i julebord sesongen.
ha en fin fin lørdag alle sammen, jeg skal på jobb idag så blir ikke mye helg på meg gitt.. men da blir det jo ekstra deilig med spa neste helg :)

2 kommentarer:

 1. Så heldig med spa opphold. Høres jo deilig ut. God oppladning til desember mnd.
  God jobbehelg.

  SvarSlett
 2. åå,
  den kjolen var kjempefiiin!:)

  kos deg på spa,
  eg jobber på spahotell som hud-og kroppsterapeut.. og det e virkelig deilig å uinne seg slikt innimellom - snart bør eg gjøre det sjølv også!!

  SvarSlett