lørdag 20. juli 2013

Enkelt og godt!

  På torsdag hadde vi ett vennepar på middag og til forret laget jeg brusketta! Utrolig enkelt og godt egentlig, og så liker jeg at det ikke skal være varmt når det skal serveres så man kan lage det litt i for veien og ha tid til å rydde litt på kjøkkenet. Til hovedrett hadde vi helstekt kylling med sitron og løk, saltbakte amaldine poteter, broccoli og asparges. Og til dessert, hjemmelaget vanilje is med jordbær!




Oppskrift:

du trenger:
baguette eller liknende 
olje
tomat
avocado
løk
hvitløk
parmaskinke
basilikum
salt og pepper

seik baguettene og skjer de i passende skiver, stek de i pannen i olje til de blir gyllende og gni ett hvitløksfed på overflaten.
 kutt tomat og avocado i små terninger og bland med fin hakket løk, hvitløk og basilikum. ha over olje, salt og pepper. pynt gjerne med litt basilikum på toppen og ny kvernet pepper og salt.

Vi kommer nok til å lage dette oftere, godt som en kvelds kos også når man kanskje ikke skal ha middag en dag/kveld. 

Nå er det straks jobb på meg imens mann og barn skal kose seg på brygga hos bestemor og bestefar! To uker ferie igjen og værmeldingen sier SOL så langt øyet kan se!! Jippijay! 
Ha en fin fin lørdag alle sammen!
-Klem fra Ida-



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar