torsdag 18. november 2010

det var en gang...

jeg liker egentlig ikke så godt å vise frem gangen ennå siden den er så uferdig, men igår fikk vi kjempe fin gave av mannen sine besteforeldre. lekker benk som jeg har ønsket meg og stor speil til å ha i gangen. gangen har på en måte blitt nedprioritert når vi har måtte prioritere med de siste midlene vi har igjen. jeg har en plan de også da. så fort vi får byttet det grusomme vinduet som er så slitt og pungtert at det ikke går ann og se igjennom det så blir alt mye bedre.
komoden vil jeg male i en pastell farge, tenker grønnt eller blått, ytterdøra skal jo males i en gråtone, men pga kulda må nok det drøyes til våren. gardiner skal syes og så hadde det vært fint med en matte eller noe på gulvet.

knagger mangler også og litt bilder på veggene etterhvert kanskje..


her om dagen gikk det plutselig opp for meg at det faktisk snart er desember og jeg har litt hastværk med å få ferdig pakkekalendern til Leah, ifjor var jeg ute i god tid men da var det jo ikke så mye annet jeg hadde å styre med.jeg kjøpte også 4 kubbelys i går og tenke jeg skulle lage advendts staken snart, det synes jeg altid er gøy og stelle med og prøve å finne på noe nytt hvert år. har en liten plan i huet men jeg glemte sviblene jeg kjøpte på jobb igår da, og så må jeg en liten tur ut og plukke litt mose og kångler :)
1 kommentar:

  1. Synst no gangen såg ferdig ut eg, men det er du som veit korleis det skal vere.

    Benken var kjempefin, kor er den kjøpt?

    SvarSlett