onsdag 9. september 2009

soverommet:

her er noen bilder fra soverommet våres, ser ganske deilig ut å legge seg der synes jeg. nå er det mye styring, rydding og ordning på gang her. til fredag kommer fotograf og takst mann og huset skal ut til salgs.

grunnen til at jeg ikke har nevnt noe om dette på bloggen før nå er at mannen helst ville at jeg skulle vente til det lå ute på finn.no, men siden vi sier det til alle uansett og det egentlig ikke er noen hemmelighet så forteller jeg det nå til dere blogg leserene mine.


vi har ennå ikke funnet oss noe nytt hus men har tenkt å selge uansett og være på jakt. tanken på å selge og kjøpe samtidig og kansje bli sittene med to hus og to lån man ikke har råd til skremmer meg veldig. så når pappan min veldig generøst tilbyde oss leiligheten hans imens vi leiter etter hus(eller tomt) så synes vi det var ett knall tilbud vi ikke kunne takke nei til.
vi skal ikke bo sammen med pappa altså, han skal bo hos kjæresten sin imens. noe av våres møbelmang skal inn i leiligheten men det meste skal på leid lager en plass. det skremmer meg litt at vi ikke skal eie noe og ha tingene våre en annen plass enn der vi er. men siden vi får bo der gratis og det er en toppers leilighet i et nesten helt nytt boretslag(5år gammelt?) får de som er kjent i risør er det utkikkenboretslag.
da er jo planen å bo der og spare penger, sette av de pengene vi vanligvis bruker på huslånet så vi har litt(mye?) å bruke på vårt fremtidige nye (lekkre) drømme hus.vi er veldig spente på tilbakemeldingen vi får her, om vi får noen bud og hva de er på og om folk er intreserte her og hva slaks folk. dette er jo en konge plass og meg må si det selv. den fine bade plassen rett over veien og deilig liten hage med kveldsol på sommern. super koselig sørlands still, ganske ny oppussa og rett og slett et veldig koselig hus. men får oss blir det litt lite, planen er jo å utvide familien etterhvert. skal legge en lik når huset kommer på finn. håper det kommer til uka.

1 kommentar:

 1. dette er jo drømmehus Ida ,
  sikkert med en god sjel også ♥♥♥

  blir ikke noe problem å få solgt dette huset ♥♥♥

  med badestrand rett bortenfor ,parkeringsplass til huset,hage - flott oppusset og INNFLYTTINGSKLART ;) HAR ALT !!

  heldige er de som velger å kjøpe dette huset :D

  fine FOTO SOM ALLTID ,trenger ikke fotograf du ;)

  Nina

  SvarSlett