onsdag 15. januar 2014

"kontorkroken"


 

 I det ene hjørnet av stuen har vi en liten "kontorkrok" (eller bloggkrok om du vill), her betaler vi regninger, jeg skriver ALLE listene mine og litt blogging skjer her. Jeg har siden vi flyttet inn her og jeg bestemte meg for å ha skrivepulten her ønsket meg kartell lampe og kartell stol til å ha her. Lampen fikk jeg til jul av mannen og jeg ble ganske overrasket, for selv om jeg har nevt for han at jeg ønsket meg en slik hadde jeg ikke forventet at han husket det for det er ganske lenge siden. Det er en ganske dyr lampe så det er ikke noe jeg kjøper til meg selv sånn uten videre. Men dette husket han altså, flink mann. Litt kjekt er det jo også å ha bursdag i januar, for jaggu fikk jeg ikke stolen til bursdagen min! Heldige meg. Nå tuller jeg (tuller egentlig ikke) med at jeg bare mangler en hvit stilig pc til å matche det hele, men spørs om ikke denne får duge i noen år til. 
I anledningen ny fresh kontorkrok ble jeg inspirert til en real ryddings, så på mandag ryddet jeg ut alt fra skapene her og skuffen med det rare i, tror vi kastet en diger bærepose full av gammle ladere som er til ting som er ødelagt for leeeenge siden. Jeg elsker å ha det ryddig i skuffer og skap, kaller meg selv for "skap-perfeksjonist" (med dobbelbetydning, for jeg klarer ikke å holde det ryddig i skuffer og skap...)
Nå sitter jeg her å koser meg med smoothie frokosten min og manner meg opp til husrengjøringen idag, kjenner jeg har mest lyst til å sitte i sofaen med strikketøy, kaffe og fyr i peisen idag men det kommer jeg til å angre på seinere, hvis jeg ikke får gjort reint når jeg først har sjans til det! Så opp å hopp, her skal det vaskes :-)
-Klem fra Ida-


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar