søndag 15. september 2013

Søndag, min nye favoritt!
Det er høst, det er september og det er søndag! Vi har nye rutiner å komme inn i og bloggen blir ikke prioritert, ittilegg tror jeg at etter fire, nesten fem år med bloggen begynner det å komme til en slutt og et kapittel som snart er over (kanskje?)! Men istenden får å legge den ned synes jeg det er greit å kunne ha muligheten til å blogge innimellom hvis jeg har lyst, jeg har endelig kommet over den dårlige "blogg- samvittigheten" (som de fleste bloggere kjenner til??)! Jeg jobber nå 50% på butikken, tar ekstra vikar jobber i en barnehage (veldig happy for det) og har nettopp meldt meg opp til en privatist eksamen som jeg skal ha i november... iiiikkk!! Etter at mannen har vært sykemeldt i fire uker (han brakk noen fingre på jobb) så er det nå full jobb på han igjen, og han har et stort oppdrag på rukan så han blir borte et par, tre døgn i uka fremover. Og jeg aleine mor (enda mer iiiikkk!!) Derfor er søndag min favoritt dag! Da har vi ingen planer og bare koser oss, går lenge i pysjen og drikker kaffe og te :-)
Bortsett fra det, så må jeg si at jeg har det tipptopp for tiden. Noe jeg var veldig stresset over har endelig kommet i orden (for de som lurer, jeg får fritak i nynorsk og jeg får vitnemål!!) Jeg bestemte meg likevel får å ta opp et vgs fag som privatist, selv om jeg egentlig ikke trenger det nå som jeg får vitnemål. Jeg gjør dette av flere grunner. En jeg har allerede kjøpt bøkene (som kostet flesk!!), to jeg trenger å utfordre meg selv, og tre jeg tar det som en trening sin jeg vil begynne på høyere utdannelse. Ellers suser og går hverdagen i ett her og jeg synes det er deilig! 
Vi snakkes nok igjen, men når det blir, vet ingen ;-)
-Klem fra Ida-

2 kommentarer:

 1. For en koselig krok!
  Blogg når du vil du, det skal være gøy og blogge ikke ett press :))

  God ny uke ønskes deg,
  Klemmer fra Jatte♥

  SvarSlett
 2. Lykke til med en travel hverdag framover! Skjønner at bloggingen kommer langt med på lista nå, sikkert mange ting som er viktigere enn det. Men håper jo på at det kommer et lite livstegn i ny og ne...er jo koselig å lese bloggen din vettu :-)

  SvarSlett