lørdag 19. november 2016

"Ny" leselampe

Enda ett av de gamle møblene som jeg fant på låven til Anne har kommet på plass i stua etter å ha fått en liten justering.
Den har fått en god runde med vaskekluten, ny lyspære og dimmer.  Jeg liker å blande det grove med det sukkersøte, og det nye med det gamle. Jeg er nok ikke typen som følger de typiske trendene i interiør verden, men jeg faller for enkelte ting og liker å blande og mikse det opp i min egen lille stil. Jeg foretrekker også at det jeg har i interiøret mitt har en funksjon, og ikke bare er gammelt og fint å se på. Denne lampen er ypperlig til min lille favoritt lese plass i stua, her kan jeg fordype meg i pensum nå fremover i eksamens tiden og ha godt lese lys selv om det er mørkt ute. 

 En liten svibel har også kommet på plass i stua, min favoritt juleblomst nr. 1!! Den super søte koppen er fra en av mine favoritt keramikere/kunstnere Lillann Svendsrud! 
Nå skal jeg en liten runde i resten av huset med støvsugeren før jeg skal sette meg ned i ro og fred å lese litt pensum. Mann og barn er på koselig skogstur med bål og pølser, mens mor må nok få unna litt pensumlesing som henger over meg som en sort sky... bare dette siste året igjen nå, skal bli godt å bli ferdig å komme i jobb :)
klem - Ida 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar