tirsdag 31. juli 2012

Morgenstund i huset...

Barn og pus som leker på gulvet og barnetv suser og går på skjermen, kaffin er snart klar og lille søster drar seg rund på gulvet som aldri før.. slik er stemningen her i huset i disse morgen timer. en uke igjen før barnehagen starter igjen for storesøster og imorgen skal jeg ha min første arbeidsdag på over et år!! mannen skal ha to dager i uka med pappaperm og jeg og Marie skal gå i ubetalt permisjon her hjemme. det skal bli litt godt med rutiner igjen.. kanskje jeg også kan klare å komme meg på trening.. hihi..











-klem fra Ida-

søndag 29. juli 2012

Hjemme igjen....

Igår kveld kom vi hjem fra en ukes ferie i Ebeltoft i danmark, vi har kosa oss masse og hatt strålende vær! nå er det tilbake til hverdagen igjen og det er litt godt å være hjemme, må nok hjemme kjære meg innrømme!! imorgen begynner mannen på jobb igjen og Leah har en ukes ferie til, førstkommende lørdag skal jeg ha første arbeidsdag på over et år!! og har allerde begynt å grue meg, begynner tipsk på den mest travle dagen i året, trebåtfestivalen i Risør! Jeg har også kjøpt meg noen "skatter" på ferie, som jeg skal vise seinere, men her kommer foreløbig et feriebilde-dryss. her er det den store klesvaske dagen og nå har jeg gått tom for plasser å henge ting på tørk så resten får vente til i morgen! ha en fin søndag alle sammen! så hørs(leses) om ikke så lenge igjen....

Utsikt fra hytta:
 Ut å gå tur:







 På stranden i nærheten av hytta:



 I den gamle by i Århus:



 På stranden i Ebeltoft:

I Ebeltoft:


 -klem fra Ida-

torsdag 19. juli 2012

...





Jeg kan bare si at etter noe som følses som verdens tyngste og lengste uke så skal det snart bli deilig med en ferie, komme seg litt vekk og tenkte på helt andre ting. jeg håper dere som er mine faste lesere er tålmodige og så kommer jeg sterkere og tilbake i august! gleder meg allerede til hverdagsrutiner og huselige sysler og kos! og for håpentligvis inspirerende innlegg i fleng! god ferie videre alle sammen!!!
-mange sommer klemmer fra Ida-

(har foresten fått meg instagram så hvis noen vil følge meg der så kommer det fortiden hyppig ut bilder, jeg heter idamor)

søndag 15. juli 2012

nyter ferien... og 5 års bryllupsdag!






Ja det er nydelig å ha ferie, selv om huset står mer på huet nå enn når det bare er meg og minsten hjemme. de siste dagene har jeg kosa meg og vært på byen med gode venner og skjemt bort meg selv med sikkelig ansiktsbehandling hos hudpleieren og en eller to turer på villvinmarkede. jeg hadde tusen kroner i lommeboka og planer om å handle inn akkurat det jeg kunne tenke meg på villvinmarkede i år, men jeg fant ikke noe sånn "det MÅ jeg ha". så det ble et par nydelige øredobber fra samme kunstner som jeg kjøpte et smykke fra for et par år siden, ikke så lett å se men det er små engler i. Og bortsett fra det hadde vi fem års bryllups dag i går!! det har gått så fort, det er fem år siden vi giftet oss og i juni var det 9 år siden vi ble kjærester! nå flyr jeg rundt og rydder og styrer her etter flere dager med avslapping så ser det ikke ut... og nå som Marie har begynt å åle seg rund på gulvet ser jeg at støvsugeren må oftere frem! i tillegg så jeg plutselig idag at hun hadde fått en femte tann, en nede vedsiden av de to "riskora" hun allerde har. så på den siste tiden har fortennen brøte igjennom og en nede, ikke rart hun har vært litt grinete og ikke helt seg selv. nei jeg ville uansett bare innom og si hei, følte det var fryktelig lenge siden nå... men nå må jeg hive meg rundt å gjøre noe jeg har drøyd lenge, skrive en nav søknad, grøsser bare noen sier nav... off, men det må gjøres og alt som er gjort er bedre enn det som er ugjort... eller noe sånt :-)

Ha en super ferie videre alle sammen!!
-klem fra Ida-

torsdag 5. juli 2012

FERIE...

På kjøkkenbordet:
 På stuebordet:
På stuegulvet:
 På kjøkkengulvet:
 Ja, nå har jentene og jeg tatt ferie. altså hverdagen for meg blir ikke så mye anderledes bortsett fra at jeg har to barn hjemme i steden for ett, så det er jo nesten mindre ferie.. mannen starter ferie til uka men da er planen og komme igang med påbyggingen og uken etter skal han være en uke på brannstasjonen på formiddagen og ha bakvakt på ettermiddagen og kvelden. men så skal vi ha en uke med avslapping alle sammen, og reise på ferie for første gang på lenge!! gleder oss såååå...!! jeg tror det blir minimalt med blogging i ferien alledere nå har jeg en fireåring hengene over skuldrene mine imens jeg skriver.. klokken er bare åtte og vi går begge i pysj men hun vil allerede på butikken og kjøpe is og ut og plukkeblomster!! så her er det bare å hive seg rundt! formen min har desverre heller ikke vært noe serlig i det siste, men jeg håper å at å ha ungene rundt meg hjelper på formen og humøret!
Så nå sier jeg egentlig litt ifra at det muligens blir litt stille fra min kant i de tre ukene fremover! men jeg kommer nok til å la høre fra meg for jeg kan ikke klare å la helt være tenker jeg!!
-go ferie klem fra Ida-

tirsdag 3. juli 2012

Vår nye lille ute plass...

Ja, da er flisene på plass og hagemøblene, så nå kan bare varme sommerkvelder komme så vi kan sitte her med et glass kald hvitvin og nyte kvelds sola etter ungene er i seng! mannen lovet meg å bli ferdig med flisleggingen iløpet av helgen, men det tok mye mer tid enn han hadde forventet så tidspresset angret han litt på.. men nå er det ferdig og vi er kjempe fornøyde. karmen rundt den store veranda døra har også fått et par strøk, nå er det bare den grønne kjøkkendøra igjen(og resten av huset...) får ikke bestemt meg om det skal bli hvit eller grå som utgangs døra, hva synes du?? og ellers skal den  stygge taklampa vekk og jeg vil ha spotter med dimming :-) det burde jo eletriker mannen min kunne fikse!


Det ble også mye mer gris med enn vi hadde forventet så det er godt vi ikke allerede hadde vasket plattingen, får nå MÅ den vaskes, eller høytrykkspyles!



Her er foresten ett før bilde.. dette bilde er fra når vi akkurat hadde begynt oppussingen her det var vel bare timer etter vi tok over huset.. var så ivrige på å komme igang, etter flere år på husjakt etter det rette huset! inne ser du mannen min som tar ned den store(beryktede) smigjernsporten som stor midt i stua, søstra mi og samboeren er på besøk får å se..





Idag er det litt husarbeid på planen, og så er det ned til byen og fikse bryna mine hus min faste hunpleier og handle inn litt forskjellige gaver, 4 års gave til en liten jente Leah skal i bursdag idag, baby gave til noen venner som har fått en liten gutt og 30 års gave til en venninde vi skal i bursdag til i helgen! montro om det er fellersferie kaos i byen nå...
-klem fra Ida-