søndag 27. september 2009

mat og litt til...

på fredag feiret vi hus salget med deilig hjemme lagde hamburgere. det var kun en som bøy på huset vårt og det gikk får prisantydning, får de som lurer på det. men vi er veldig fornøyde med det og er nå klare får det nye kapitellet i livet vår, den evige drømme hus jakten. men foreløbig gleder vi oss faktisk til å bo i pappas leilighet med en av byens fineste utsikter. bloggnavnet har jo mye med huset å gjøre men det kan også ha fler betydninger og jeg liker det veldig godt så jeg beholder det. men mulig boggen kommer til å handle litt mindre om intriør og mer om andre ting en stund, men det ser vi jo hvordan det utvikler seg så får de som vil forsatt følge med meg :)
på lørdags formiddagen var vi først en liten tur i den lille dyre hagen  på broklansheia i gjerstad og kikket på dyra. og når vi kom hjem tok vi en tur med bæremeisen i det fine været i urheia. leah er utrolig operksom og legger merke til blåbær lyngen fra oppe i meisen og sier mer mer, det forbausa oss ganske. tror vi ofte undervurdere barna våre og at de skjønner mye mer enn det vi tror.
på dette bildet leker leah i sandhauet på uteområdet i den lille dyrehagen, har vist får sand på hennene her og det er jo litt krise.. he he..
på lørdag lagde jeg deilig form med svinekjøtt, soltørka tomater, sjampinjong og blåmugg ost. fant oppskriften i allers når jeg satt en stille kveld på jobb i kassa og bladde igjennom alle bladene. det var masse deilige oppskrifter med ting i form, jeg elsker ting som er i form. all maten sammen og det gjør seg selv i ovnen, deilig.

det var utrolig godt og hvis noen vill ha oppskriften kan jeg godt legge den ut :) bare gi beskjed i komentarene.
idag har vi vært ute og lekt litt, vært hos pappa og avtalt litt flytte ting og spist deilig middag hos svigers. her er leah idag til morran som leker med pappan sin i eske med hjul fra europris .. hi hi..

fredag 25. september 2009

mandag 21. september 2009

skryte bilder

må jo legge ut litt bilder av den skjønne tulla mi også. dette er idag når vi koser oss med ostepop, var litt grinete når ho kom hjem fra barnehagen fordi hun ikke hadde sovet så mye men litt ostepops gjorde susen...
dette bilde er fra tirsdag forje uke, da hadde hun først sovet over en time i vogna så tok jeg ho ikke får å kose litt på sofaen når ho vokna men jammen sovan ho igjen i armkroken min. det var utrolig koselig med sovene baby i armene, det var lenge siden det. til slutt mått jeg vette ho.
å leke med dukker blir bare mer og mer gøy her i huset. dukken skal helst ha på seg leah sine bleier og sko som er alt får stort. bestilte akkurat en ny dukke fra sprell.no som kom i posten på lørdag, den er litt lettere får ho å leke med får den har myk kropp.

osteklokke

kunne jo ikke la denne lekerbisken fra green gate gå fra meg, hadde jo bare en på kenza.

til tordag er det visning her og vi er veldig spente nå, har selv vært med på en bud krig i dag og du kan vel si det sånn at vi tapte. inget nytt hus på oss idag, sjampisen får ligge og godgjøre seg litt til i kjøleskapet. kansje den sprettes til fredag får å feire ett slag. eller på fredag tar jeg meg en tur til oslo, besøke venninder, kose meg, shoppe og feste litt fra meg. selv om jeg er kone, mor og husmor er jeg tross alt fortsatt kun 23 år og synes det er godt å komme meg litt ut av byen og le og mimre med de "gamle" gode venninene. så nå er det tross alt tre år siden jeg var i oslo sist. så det er på tide! gleder meg, men grurer meg å :P

tirsdag 15. september 2009

hus til salgs

da er huset vårt kommet på finn.no ble ganske fine bilder egentlig. da er det bare å løpe å kjøpe folkens. er så utrolig spent på tiden fremover nå. link her.

onsdag 9. september 2009

gaver fra paris:

tulla har fått nydelige låddene sko og deilig myk dun jakke fra besteforeldrene sine som kom hjem fra en liten ferie i paris i går. utrolig nydelig :) tusen takk svigers!



soverommet:

her er noen bilder fra soverommet våres, ser ganske deilig ut å legge seg der synes jeg. nå er det mye styring, rydding og ordning på gang her. til fredag kommer fotograf og takst mann og huset skal ut til salgs.

grunnen til at jeg ikke har nevnt noe om dette på bloggen før nå er at mannen helst ville at jeg skulle vente til det lå ute på finn.no, men siden vi sier det til alle uansett og det egentlig ikke er noen hemmelighet så forteller jeg det nå til dere blogg leserene mine.


vi har ennå ikke funnet oss noe nytt hus men har tenkt å selge uansett og være på jakt. tanken på å selge og kjøpe samtidig og kansje bli sittene med to hus og to lån man ikke har råd til skremmer meg veldig. så når pappan min veldig generøst tilbyde oss leiligheten hans imens vi leiter etter hus(eller tomt) så synes vi det var ett knall tilbud vi ikke kunne takke nei til.
vi skal ikke bo sammen med pappa altså, han skal bo hos kjæresten sin imens. noe av våres møbelmang skal inn i leiligheten men det meste skal på leid lager en plass. det skremmer meg litt at vi ikke skal eie noe og ha tingene våre en annen plass enn der vi er. men siden vi får bo der gratis og det er en toppers leilighet i et nesten helt nytt boretslag(5år gammelt?) får de som er kjent i risør er det utkikkenboretslag.
da er jo planen å bo der og spare penger, sette av de pengene vi vanligvis bruker på huslånet så vi har litt(mye?) å bruke på vårt fremtidige nye (lekkre) drømme hus.vi er veldig spente på tilbakemeldingen vi får her, om vi får noen bud og hva de er på og om folk er intreserte her og hva slaks folk. dette er jo en konge plass og meg må si det selv. den fine bade plassen rett over veien og deilig liten hage med kveldsol på sommern. super koselig sørlands still, ganske ny oppussa og rett og slett et veldig koselig hus. men får oss blir det litt lite, planen er jo å utvide familien etterhvert. skal legge en lik når huset kommer på finn. håper det kommer til uka.

torsdag 3. september 2009

HØST:

det er mange som blir triste og lei når sommern er over og vi går mot mørkere tider, men det er viktig å se det posetive i alt(hvarfall det meste). høsten har også sin sjarm og her er noen ting som er fine med høsten..


-alle de fine høst fargene som kommer ute i naturen, den frikse høst lufta og de høst fulle regnværsdagene vi kan sitte inne med god samvittighet, eller kle oss godt og nyte dråpene ute.


-at vi endelig kan få begynt på alle små syslnene vi skulle ha gjort får lenge siden, enten det er å male en hylle eller en dør eller å lime alle bildene inn i albumet.


-vi kan begynne å trene igjen og starte på neste sommers drømme kropp.
- vi kan sitte inne på kvelden og tenne masse stearinlys, kose oss under et pledd igjen med en god kopp te(eller et glass rødvinn) med en god bok eller en god film.

- det kommer noe gøy på tv igjen. (her går det i klokka åtte hos meg)

- du kan gå turer i skog og fjell, ta med god niste og kakao/kaffi. plukka masse deilig sopp eller bær.
- du kan kjøpe deg nye høst/vinter sko og jakke og masse annet som man så klart trenger :)

-å du kan begynne å glede deg til jul og kjøpe litt jule gaver.