fredag 28. august 2009

drømme komfyr...

en fordel med å jobbe i matbutikk er at jeg kan bla igjennom alle intriørbladene i pausen eller når det er veldig stille i kassa, og idag fant jeg en anonse/reklame på disse lekre komfyrene. skrev ned nett siden og har kikket litt på de nå, å ha en sånnen i vårt neste hus er jo noe å drømme om. er viktlig å ha mål og drømmer, selv om de er kansje veldig overfladiske..gå inn å kikk på alle variantene og fargene du kan ha på nett siden, link her. jeg ville nok hatt hvit.

onsdag 26. august 2009

lille tulla i ny jakke...

endelig fant jeg jakka jeg ønsket meg på en dansk nett side, den var også på tilbud siden det er fjor årets modell. og hadde riktig størrelse også, er ikke ofte man ha så flaks. ikke jeg hvarfall.
men er super happy med jakka, må snart ut å teste den tror jeg.. vil ikke bruke den i barnehagen.

åssen jakke kan jeg ha til ho i barnehagen da? har parkdress og regntøy. men må vel kansje ha en jakke også?? dette er en litt trøtt snuppe som ikke hadde fått blund nummer to hos bebe igår.. hi hi

foresten, trenger også noen tips om soving. leah har begynt å tulle litt når ho skal legge seg. vill bare opp og hylskriker i senga si. før fikk hun bare en flaske, drakk den opp og la seg fint til å sove. når drikker ho opp flaska og reiser seg får å stå og skrike etter mamma eller pappa. vi har prøvd det meste, fra og la ho være oppe lenger, lese bok, kose bamsen i senga eller bare la ho skrike. det som er når ho skriker er at ho bare skriker til ho spyr og det er ikke mye gøy, har aldri opplevd at ho har sovet av seg selv når ho skriker. da må ho opp å roes ned først. det er veldig frustrerende når det tar 3 timer å legge ho når vi vet at det kan ta 5 min, og det har det gjort i en god preiode nå.  men ikke nok med dette, ho våker mitt på natta i tolv ett tiden og skriker og skriker, vill bare opp. eneste måten vi har fått ho til å sove igjen er å gi ho en flaske melk. og etter all denne skrikingen og våkenheten skulle man tro at ho sov lenger på morran, men nei da. våkner med et skrik i 5 tiden. hvis noen har noe erfaring eller tips tar jeg de godt i mot. har jo sett så mye på nanny 911 og slike program at jeg er livredd får å gjøre noen feil. foreksempel hvis jeg tar ho opp at ho bare fortsetter å skal opp fordi ho vet jeg tar ho opp.. jeg har altid tenkt at jeg skal bli en streng mamma som ikke gir etter, men merker jo nå at det ikke er så lett. ja ja.. la ho få den. da er ho fornøyd.. hjelp.. må nok skjerpe meg litt.. før jeg får en vill unge som har annfall på butikken fordi hun ikke fikk det ho ville. hvorfor kommer det ikke også ut en bruksanvisning med disse ungene...? 

tirsdag 25. august 2009

litt opdatering...

som sakt så har jeg jo begynt å jobbe igjen, og det er en hard start. er ikke lenger vant til å gå rundt på det harde gulvet på jobb kjenner beina mine. og forandring i hverdagen setter meg helt ut av spill, derfor den dårlige bloggingen får tiden. hadde seinvakt både fredag og lørdag i helgen så da skjedde det ikke så mye. hadde besøk lørdag kveld og vi koste oss med noe god i glasset og mange kort og brett spill (jeg vant i amrikaner). på fredag etter jobb kom jeg hjem til dette :
og ny vaska gulv i huset. da er det ikke så farlig å jobbe seint.sjekk agurkene i hagen nå da, de er nok snart spiselig. lurer på hvordan jeg ser at de er modene jeg..?

og her er et bilde av den herlige lille barnehage jenta mi.. løpende mot meg så fort jeg tok frem kamera, det vil jeg ha! he he. ellers er det noen ord som går i ett her, det er: dum, tom, æsj, nei, ja, mamma, pappa, pus, mjau, denne og dei. alt ho slår seg på er domme, det meste er æsj, alle er mamma og tømme bokser får div og si tom er veldig gøy. ellers går barnehagen veldig fint nå, litt grining ved levering og furting før morra blundene men ellers koser ho seg veldig.

ellers er det også en annen stor forandring i livet vårt som skal skje.. men det forteller jeg om litt seinere, når ting er litt mer bestemt og sånn... ha en fin dag. skal prøve å være flinkere til å komme med innlegg selv om jobb og annet gjør meg stresset oppi hode mitt.. hi hi

søndag 16. august 2009

tilbake på jobb...

i morra er det tilbake på jobb får første gang på halvannet år. må si jeg gruer meg litt men skal ikke jobbe fult så det blir litt deilig å, gjøre litt annet. har jobbet på ica i risør nå siden 06 men siden de har både pusset opp hele butikken og fått post i butikk siden jeg var på jobb sist er det litt som å begynne på ny jobb. det går seg nok til etter hvert, men jeg gleder meg veldig til jeg er inn i rutiner og leah trivs godt i barnehagen og det bare er koselig å levere ho der, uten gråt og hyl. i tillegg til stresset med barnehagen og jobb start har jo så klart leah blitt syk i helga, vi har vært våkene så å si i hele natt med skrikk og skrål. jeg lurer på om det kan være en kombinasjon av flere ting, forkjølse, nye tenner og mye nytt med barnehagen. ho har jo vært dårligere enn dette før men like vel fått sove bedre. blir nok ikke lite sykdom i år tenker jeg, ho blir veldig fort syk og i barnehagen smitter de jo hverandre hele tiden. jeg krysser fingre og tær får at det blir rolig i natt og litt søvn på oss. jeg skal hvarfall ha sein vakt i morra, så da trenger ikke leah i barnehagen når ho ikke er i form. kryss fingrene får meg med syk unge og arbeids dager de nærmeste dagene :)